Heeft u per ongeluk ons lenteconcert van vrijdag 13 maart 2015 gemist? Of wilt u gewoon nog eens lekker nagenieten van alle mooie muziek die u heeft gehoord? Ga dan nu naar ons Youtube kanaal en luister een aantal nummers terug!

Bijvoorbeeld het moeilijkste werk van de avond, Quest for Peace, de bekende filmmuziek van Soldaat van Oranje, of juist het mooie 'Give us Peace' (Dona Nobis Pacem). Voor het Groot orkest was dit het eerste concert onder leiding van John Brouwer. Dat er nog maar veel mooie concerten mogen volgen!
Natuurlijk hebben ook het Leerlingenorkest en de Soli Starters laten horen hoe goed zij al kunnen samenspelen. Het leerlingenorkest speelde onder andere 'Hymn to the fallen': ook voor gevorderen is het niet makkelijk om dit mooi te spelen, maar de leerlingen hebben het er erg goed vanaf gebracht! Ook de Starters hebben goed hun best gedaan. Stoer dat ze zelf de stukken aankondigden!
De stukken van het Groot orkest en het Leerlingenorkest werden door middel van een voice-over aangekondigd en bij alle muziekstukken werden mooie (film)beelden getoond.

Dim lights Embed Embed this video on your site

 

Agenda

Geen activiteiten

Fotoalbums

Inloggen