Harmonie Soli Zaandam presents: 'A Musical Journey' - Een avondvullend muzikaal programma van bekende filmmuziek en andere lichte muziek. Soli haalt dit concert alles uit de kast om u/jou een onvergetelijke muzikale avond te bezorgen. Bewegend licht en bijpassende beelden bij de live muziek maken de beleving compleet!
Het groot orkest speelt Howard Shore’s epische muziek uit The Lord of the Rings gebaseerd op de trilogie van J.R.R. Tolkien. Bekende thema’s die hierin naar voren komen zijn The Shire, The Black Rider en A Journey In The Dark. Het leerlingen orkest neemt u mee in een snelle medley van thema’s uit Harry Potter, Star Wars en Jaws. Film muziek wordt afgewisseld met lichte muziek als Fly me to the moon bekend door Frank Sinatra en herkenbare muziek van Cirque de Soleil en de Blues Brothers. Maar ook Schotse en Engelse traditionele muziek zal niet ontbreken. Beide orkesten worden met enthousiasme gedirigeerd door John Brouwer.

Soli musical journey

Hebt u zin in een gezellige avond uit, gevuld met mooie muziek? Dan nodigen wij u van harte uit op vrijdag 10 maart in de Noorderkerk (Heijermansstraat 127, Zaandam). Aanvang 20.00 uur. De entree prijzen zijn inclusief pauzedrankje.
Door beperkt aantal kaarten raden wij u aan deze te bestellen via info@solizaandam.nl of door te bellen naar 075-2023304. Graag tot dan!

Zaterdag 12 november 2016 heeft Soli deelgenomen aan het KNMO/MNHU-Concertconcours in het Zaantheater te Zaandam. De muziekstukken 'The Saint and the City - Jacob de Haan' en 'Pastorale de Provence - Franco Cesarini' werden door de drie vakjury leden Gert Buitenhuis, Bauke Schut en Danny Oosterman, gemiddeld beoordeeld met 85,42 punten. Voldoende voor een eerste prijs met welverdiende promotie naar de 3e divisie.

soliconcours2

Klik om de Facebook video te bekijken --> Pastorale de Provence, Franco Cesarini

 

cool_cat_playing_saxaphone_hg_clr.gif Soli Zaandam biedt de cursus “Spel en Muziek” aan. Een muziekoriëntatie op maat voor kinderen van 7 tot 11 jaar. Je maakt kennis met alle instrumenten uit het harmonieorkest door middel van leuke spelletjes. Natuurlijk mag je alle instrumenten zelf uitproberen! Ideaal voor als je van muziek houdt, maar nog niet weet welk instrument je wilt bespelen!


De cursus bestaat uit 5 groepslessen en kost slechts €10.
De lessen worden gegeven door Trudy Schipper en vinden plaats op woensdagmiddag in het verenigingsgebouw aan de Pauwenven 3 in Zaandam.

Voor verdere informatie en voor aanmeldingen kunt u contact opnemen met Linda Suurland (075-6286869) of een bericht achterlaten via ons contact formulier.

 

Agenda

Geen activiteiten

Fotoalbums

Inloggen