Ook dit jaar organiseerde Soli Zaandam Muziek op de Gracht. Een evenement dat tevens het startsein is van de week van de amateurkunst. Heb je ons gemist? Geen zorgen, hier een video clip van Feeling Good.

Dim lights Embed Embed this video on your site

Tijdens een extra ledenvergadering aan het begin van dit seizoen heeft Erik Schipper het voorzitterschap overgenomen van Patrick van Bakkum.

Vanwege drukke werkzaamheden heeft Patrick helaas moeten besluiten te stoppen met het voorzitterschap van Soli. Patrick, heel hartelijk bedankt voor alles wat je de afgelopen jaren voor Soli gedaan hebt.
Erik Schipper was gelukkig meteen bereid om de voorzittershamer van hem over te nemen. Erik, veel succes met deze taak!

Screenshot 2015-08-30-21-18-30-1

 

De jaarlijkse HaFaBra-muziekexamens die we elk jaar samen met zustervereniging Crescendo Oostzaan organiseren, zijn weer achter de rug. De Soli muzikanten die voor zowel theorie als praktijk opgingen waren Dilara (A klarinet) en Ilse (B trombone). Naast deze kandidaten deden de volgende Soli muzikanten theorie examen: Naomi (B), Jeannine (B), Celine (C) en Constance (C), zij zullen later opgaan voor het praktijk examen. Ook is Dapne (A) is op een andere dag geslaagd met LOF! Hierbij feliciteren we alle examenkandidaten, ook de Crescendo muzikanten: van harte gefeliciteerd!

 Examens 2015 2Examens 2015 1

 

Agenda

Geen activiteiten

Fotoalbums

Inloggen