Like onze nieuwe, openbare, Soli Facebook-pagina en blijf op de hoogte!

We hadden al een besloten Facebook-groep voor onze leden, maar nu is er ook een openbare Soli Facebook-pagina.
Hier vindt u de laatste nieuwtjes over onze actieve vereniging, foto's van onze activiteiten en natuurlijk aankondigingen van onze concerten.

Het jeugdweekend van Soli was een groot succes en stond in het teken van het opnemen van een professionele videoclip. Hiervoor is een speciaal arrangement van het nummer Happy gemaakt door dirigent Ruud Kleiss en was regisseur Willem Gort aanwezig om de clip vorm te geven. We hopen de clip te lanceren tijdens Soli's got Talent op 25 oktober. Na de lancering zal de videoclip ook via internet te bekijken zijn. Voor foto’s van het jeugdweekend kun je terecht op de nieuwe Soli Facebook pagina https://www.facebook.com/SoliDGZaandam?fref=ts

Jeugdweekend

Afgelopen zaterdag hebben de jaarlijkse HaFaBra-muziekexamens weer plaatsgevonden bij Soli Deo Gloria Zaandam en zustervereniging Crescendo Oostzaan. Iedereen is geslaagd, bij deze van harte gefeliciteerd! De volgende Soli-leden hebben examen gedaan: Jeannine (A), Marinke (B), Elianne (B), Kaylee (C, alleen theorie), Daphne (C) en Maaike (C). Elianne heeft een extra knappe prestatie geleverd, zij is namelijk met lof geslaagd op de hoorn!

Examens

Agenda

Geen activiteiten

Fotoalbums

Inloggen