John Brouwer
Al op jonge leeftijd kwam John in aanraking met de blaasmuziek bij fanfare "DSS" uit Aarlanderveen. Hij kreeg les op de bugel van Dhr. Danny Oosterman, welke zeer belangrijk was voor zijn muzikale ontwikkeling.. Op zijn 18e ging hij trompet studeren aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht bij Dhr. Willem van der Vliet. Als trompettist remplaceerde John bij verschillende beroeps en militaire orkesten.

John-Brouwer-smallOmdat het dirigeren hem erg aantrok besloot hij na zijn trompetstudie verder te gaan met HA/FA directie bij Jan Cober en Jan van Ossenbruggen in Tilburg. Na een aantal muzikale omzwervingen, sloot hij deze studie af aan het Sweelinck conservatorium te Amsterdam bij Danny Oosterman.

Op dit moment is John is als fulltime musicus verbonden aan een viertal amateur blaasorkesten waar hij dirigeert. Ook is hij werkzaam  als kleinkoper-docent en dirigeert hij een drietal jeugdorkesten
Tevens is hij dirigent bij de stichting "jeugdmuziekkamp" waar hij jaarlijks de leiding geeft aan het zomerkamp orkest, een orkest dat bestaat uit jongeren tussen de 9 en 21 jaar die in 1 week een heel concertprogramma instuderen.

John dirigeert bij Soli zowel het Groot Orkest als het Opleidingsorkest.

Sascha Ewouds
Sascha Ewouds begon haar muzikale carriere op 14-jarige leeftijd bij het Zaandijks SaschaEwoudsFanfare Corps waar zij saxofoonles kreeg van Ati Lust. Toen ze 17 was ging ze naar de vooropleiding van het conservatorium in Amsterdam. Ze heeft haar opleiding vervolgd in Tilburg, waar ze les kreeg van Jean Pennings. Ook volgde ze in Tilburg de opleiding HaFa-directie bij Hardy Mertens. Tijdens haar studie dirigeerde ze diverse orkesten in Brabant.

Na een auditie en militaire keuring werd Sascha in 2007 aangesteld als tenorsaxofoniste bij het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee (TKKMar).

Sascha geeft bij onze vereniging saxofoonlessen en dirigeert daarnaast orkesten in Edam, Ursem en Landsmeer.

Marjan Politiek
Marjan Politiek is al jarenlang werkzaam als muziekdocent / koordirigent / hoornist. Ze studeerde schoolmuziek, koordirectie en hoorn aan het Alkmaars conservatorium en vervolgde haar studie hoorn aan het Utrechts conservatorium en bij Francis Orval aan de Musikhochschule van Trossingen in Duitsland. Verder heeft ze de speciale opleiding Muziek op schoot gevolgd voor het geven van muzieklessen aan kinderen in de leeftijd van 4 maanden tot 4 jaar (www.muziekopschootamsterdam.nl).

Haar directie ervaringen zijn zeer uiteenlopend: van een gregoriaans mannenkoor tot barbershop, van een kinderkoor tot een gemengd koor. Momenteel is ze dirigent van 2 vrouwenkoren: het vrouwenkoor Chemistry te Zaandam wat een overwegend licht, popachtig repertoire heeft en waarvoor ze het merendeel van de arrangementen schrijft, en het vrouwenkoor Women's Company in Amsterdam dat een mix zingt van klassieke en lichte muziek.marjanpolitiek2012

Verder is Marjan als docente verbonden aan 2 muziekverenigingen waar ze les geeft aan de hoorn- en trompetleerlingen, en dirigeert zij daar ook de 2 jeugdorkesten. Ze gaf les aan de muziekschool in Haarlem waar ze de baby- en peutermuzieklessen verzorgde.

Naast haar werk als hoornist in diverse orkesten (o.a. het Rotterdams Philharmonisch en het Nederlands Philharmonisch Orkest) in binnen- en buitenland (Spanje en Brazilië), speelde zij de laatste jaren vooral in musicals (La Cage aux Folles, Annie, Grace, Rembrand). Ook trad ze op in verschillende muziektheaterproducties, zoals bijvoorbeeld in Kwaaie Moeders van de stichting Tamar, en de productie: Erik en het kleine insectenboek met als verteller Edwin Rutte. In de periode maart - augustus 2004 was ze als hoornist verbonden aan het Orquestra Sinfonica de Goías in Goiania, Brazilië.Een recente opname van haar werk als hoornist kunt u zien in de onderstaande linkjes op You Tube: http://www.youtube.com/watch?v=lDNe8Y9GoYkhttp://www.youtube.com/watch?v=F0yuZD9MuCU

Agenda

vr nov 15 @20:00 - 22:30
Najaarsconcert
za nov 16 @14:00 - 17:00
Intocht Sinterklaas
di dec 24 @20:00 - 22:00
kerstavond dienst (ensemble)

Fotoalbums

Inloggen