FAQ items aan het laden...
Concours 2016 Zaantheater – 1e prijs met lof (Promotie!)

Het Groot Orkest van Soli staat sinds 1 januari 2015 onder leiding van John Brouwer en telt zo’n 54 muzikanten van verschillende leeftijden en niveaus (B t/m D niveau). Het orkest speelt diverse muziekgenres uit de 2e-4e divisie. De repetities vinden plaats op vrijdagavond van 20.00 – 22.00 uur op de bovenverdieping van gebouw De Bovenkruier, Drielse Wetering 50, 1509KP Zaandam. Na de repetities wordt er altijd na geborreld en gekletst en is het tot in de kleine uurtjes erg gezellig!

Soli verzorgt elk jaar diverse optredens. Zo is er in maart het jaarlijkse Lenteconcert, waar de hele vereniging aan mee doet, en in november het Najaarsconcert waarbij een gast wordt uitgenodigd. In verband met het 110-jarig jubileum was Margriet Eshuijs in 2009 onze speciale gast tijdens een spetterend concert in het Zaantheater, te Zaandam. Verder neemt het Groot orkest jaarlijks deel aan één of meerdere festivals, wordt er in een verzorgingstehuis gespeeld en begeleidt het orkest een aantal kerkdiensten per jaar. Daarnaast organiseert Soli tijdens de “Ik Toon-maand” het festival “Muziek op de Gracht”, in het hartje van Zaandam.

Naast de repetities en optredens vinden er elk jaar diverse activiteiten plaats. Zo wordt het seizoen altijd afgesloten met een gezellige barbecue. Daarnaast wordt er bijna elk jaar gebowld en om het jaar organiseert de kampcommissie een gezellig weekendje weg. Foto’s van al deze activiteiten vindt u elders op deze site.

Soli 110 jaar – Jubileumconcert 2009 Zaantheater, m.m.v. Margriet Eshuijs en Maarten Peters