Vrijdag 17 juni 2022 vanaf 20:00 uur is het zover, dan verzorgt het Opleidingsorkest van Soli haar laatste optreden in de Noorderkerk. Stuk voor stuk hebben de muzikanten inmiddels B-niveau of hoger en maken ze deel uit van het Groot orkest. Vandaar het besluit om er een punt achter te zetten.

Dit laatste optreden is een reis door de tijd. Zo worden er muziekstukken gespeeld van jaren geleden en worden filmpjes vertoond van vervlogen tijden. Hoe klonk het toen en hoe klinkt het nu. Aan dit concert doen ook enkele oud leden van Soli mee, die voor dit concert een instrument beschikbaar hebben gekregen van Soli.

Het is een concert zonder pauze. Na afloop is er de mogelijkheid om lekker na te praten en te borrelen in de ontmoetingsruimte van de Noorderkerk.

Het prachtige affiche voor dit concert is ontworpen door Ilse Luitjes.

Graag tot ziens bij dit leuke concert!

Nb.: Met de nieuwe leerlingen zal Soli zo spoedig mogelijk een Starters-orkest gaan vormen.